Followers

Monday, October 04, 2010

Malam Pertama Itu...

Biasa diwaktu cuti sekolah pasti ramai orang melangsungkan majlis perkahwinan. Ada yang membuat di rumah, dewan atau hotel. Aku tak nak cerita pasal majlis perkahwinan tetapi pasal malam pertama atau orang tua tua kata "first night".



Aku selalu terfikir, apa yang akan dibuat oleh pasangan pengantin pada malam pertama?

1) Malam pertama akan terus buat dot dot dot

2) Tak buat apa apa pada malam pertama. Maklumlah ramai saudara mara isteri di rumah. Segan lah.

3) Cuma baru nak kenal kenal je.

Aku tak tahulah apa korang buat. Semuanya terpulanglah pada diri sendiri. Nak terus tuttt ke atau nak cover line. Tapi kalau aku, rasanya lepas nikah je dah terus ajak masuk bilik. Tak payah nak tunggu malam dah. Or malam pertama tu dah lepas sebelum kawin lagi *ish ish ish*

So apa pandangan korang? Malam pertama korang buat apa?

4 comments:

iEn said...

agak2 ang? ang nak buat ape yer hhuhuhu

Alan said...

aku kan dah cakap dlm entry tu huhuhu

enyheartsdiamond said...

nak kasi prove;

"I'm Virgin" :D

alan said...

eny: ish ish hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...