Followers

Friday, August 13, 2010


KUALA LUMPUR 12 Ogos – Ramadan kali ini pastinya berbeza buat seorang ibu apabila anak gadisnya berusia 19 tahun menghilangkan diri dipercayai mengikut awang hitam ke Afrika Selatan, sejak Isnin lalu.

Wanita itu, Roslah Abdul Jani, 43, ketika ditemui di Pejabat Biro Aduan Komuniti di Solaris Dutamas di sini memberitahu anaknya, Nur Dhiya Ain ada menghubunginya sebelum berlepas ke negara tersebut.

Roslah yang juga pengurus operasi sebuah syarikat perkapalan pada mulanya tidak percaya kerana Dhiya atau nama panggilannya ‘baby’ tidak pernah ke mana-mana sendirian.

sumber : Utusan Malaysia

Ini satu lagi kes menunjukkan budak melayu ni BODOH. Bagi aku, berita macam ni dah buat aku lali. Dah menyampah sangat sebab tak reti reti nak belajar. Suka sangat ikut orang tak tentu pasal.

Dan satu lagi berita best. Lepas ni sape buang bayi boleh dibunuh. Fuyooo memang best gila. Tapi lagi best kalau mereka disula dihadapan orang ramai. Boleh pakat tengok ramai ramai hahaha. Biar mampus mereka sekarang.

3 comments:

ayaa alyy said...

agreee. bukan ape. dh byk kes cmnie. kenapa lh diorg x amek iktibar. mintak simpang lh. haish. susah kn mak bapak betol.

alan said...

betul betul betul

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

cehhh cari lah orang malaysia tak kisahlah hitam ke putih janji orang kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...