Followers

Sunday, August 08, 2010

Adakah Aku Bodoh Kerna Mencintai Seseorang?

Rasa tergelakpun ada, rasa sedih sudah tentu. Aku baru saja buat entry tentang "Kemaafan Adalah Dendam Yang Terindah" *klik sini*. Akhirnya petang tadi aku dapat sms ni....



"Salam, sy mintk maaf kalo benda pe yg sy msj ni wat awk terluka....kta ptus,ptus btl2 kli ni.....sy mntk maaf klo sy ada skitkan hati awk slma ni,awk xyah tunggu sy ag k,awk cri la wnita yg lbih baik dri sy,n yg bly isi ati awk..sy mang nk btl2 pts kali ni, jgn contact sy ag, sypun xkan contact awk ag...."

Memang dah lama dia nak breakup dan banyak kali... Tapi selalunya akulah yang terpaksa pujuk. Tapi kali ni akupun dah rasa penat...Penat sangat..Kadang kadang terlalu susah kita nak jaga hati orang sehingga terpaksa korbankan hati sendiri..

Bodoh ke kalau kita mencintai seseorang sepenuh hati?....Kenapa bila kita sayangkan seseorang..Tapi orang tu tak penah faham..Tak pernah hargai...Ya aku bukanlah seorang yang romantik macam orang lain.



Tapi bila aku sayang seseorang, i love her with own way..And that is what i am..I cant' pretend to be somebody else just to show my love. That hypocrite okey.

Aku akan stop blogging sekejap..Maybe 2-3 day or more..Rasa penat sangat apabila selalu kena jaga hati orang lain sedang orang lain tak pernah faham dan hargai hati kita. Bulan Ramadhan dah dekat and ingat leh sambut raya bersama sama..Nampaknya beraya seorang lagi aku tahun ni...

6 comments:

enyheartsdiamond said...

kalau dalam kes i, setiap hari i bg peluang untuk dia menjadi lebih baik dan baik dan baik :)

bersakit-sakit dahulu.. bersenang-senang kemudian :)

asrul amanda said...

Memang penat kalu putus cinta. Bukan penat tubuh. Tapi penat minda. Rasa letih sangat-sangat.Otak rasa kosong.

Banyak benda nak fikir. Tapi malas nak fikir.

Aku dah 4 bulan tak pegang phone. Malas. Pegang pun semata mata cek SMS. Sampai satu tahap aku pelik. Macam mana aku boleh pakai 2 phone tu? Kalu lihat keadaan sekarang.

Tapi sesetengah SMS tu rasa sayang nak delete. Tak tau sebab apa. Masih simpan SMS lama lama.

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

ummmm yu rasanya beri peluang kat dia dan pastu tepuk dada tanya selera... tanya hati... tanya perasaan ... tanya jiwa... tanya empunya diri... sudikah dia menerima perasaan ko tu...

ohhhhh tidak ko tak buat kerja giler ni....

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

ni sms ke wahhhh sekarang orang dah pakai Facebook lah sekarang ni... lagi ramai awek cun...

iEn said...

nak mencintai seseorang tu boleh.. tp jangan lebihkan cintakan manusia dari Allah taala. Jangan terlalu mengharap apa yg belum pasti.. Redhai segala ketentuan Ilahi.. Insyallah,.. Salam Ramadhan my pren :D

Alan said...

thanks u all..i ok da sekrang.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...