Followers

Monday, January 04, 2010

Awek Chantek

http://www.emocutez.com

Aku dulu time pergi keje, selalu lalu depan sekolah lama aku. Time lalu tu, usha usha gak budak sekolah situ. Tapi yang aku perasan sekarang, kebanyakkan budak sekarang semuanya cantik cantik.


Tak macam time aku skool dulu. Semua awek melayu time aku dulu muka x stim langsung. Sorry bukan nak cakap apa, tapi itu kenyataan. Sama juga dengan budak sekolah sebelah sekolah aku. Lebih kurang sama je. Yang cun cuma amoi je. *mana pergi semua kawan amoi aku yek*



Tapi sekarang, semua comel comel. Maybe faktor genetik kot hehee. Dan satu sebab utama, dunia sudah berubah. Semuanya sudah terbuka. Information dan fesyen terkini senang didapati.

Tak macam zaman aku dulu, handphone pun tak ada. Budak sekolah sekarang semua dah ada handphone sendiri. Dengan ledakan myspace, twitter dan facebook. Semua ada cara sendiri nak berfesyen.



Now i wish i could back to my young ages heheeee...

http://www.emocutez.com

12 comments:

kasihkuamiera said...

btl tu
dunia dh maju zaman dh brubah
budak2 sekrg pun lebih pndai drpd org yg mkn garam dulu(tua)
hahahhahahahha

Alan said...

ceh wa kena beb :))

kasihkuamiera said...

hehehehheheh

cIk JanNah said...

sekarang lebih byk chance nak ngorat amoi chantek bcoz dlo x dpt kan?
heeee
=)

aShaBuLz said...

aiyoo...mana dapat sumer awek ni? kene nyanyi lagu ahmoi chantek ni..haha

iEn said...

mungkin sebab ramai kawin campur kot.. dpt laa anak yg comel2 huhu :D

Farha Aly Tan said...

curi gmba ekamil yee :p

Alan said...

cik jannah: sekarang xde amoi daa..

ashabul: tak payah nyanyi. kalau banyak duit mesti awek nak dekat

ien: mesti rr kawen campur. ayah dia laki, mak dia pompuan heheee

farha: adehh kantoi lak..mana tahu ambik gmbr ekamil ni hehehe

iEn said...

aduuussss. ke situ lak hang neeh.. paang kaang :p

alan said...

adus sakit hahaha

Vierra said...

chomel

Anonymous said...

jum buat mesin masa !!
=DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...