Followers

Monday, December 07, 2009

Kau Dan Aku

http://www.emocutez.com

Dulu aku selalu dengar lagu ni kat Xfresh tapi tak tahu band mana dan apa tajuknya. Baru tadi aku tahu sapa yang bawak lagu ni so aku terus search youtube. Bagi aku lagu ni memang best. Walaupun dah lama tapi its alwayskeep my heart cool.

Jom layan saz......



http://www.emocutez.com

4 comments:

nurain said...

yup2 lagu ni bes..aku wat ringtone..yeah!

p/s: y dun u try kang kyun sung ft. nicole kara: happy..and..sangat bes!

alan said...

best ke..kalau i wat ringtone pun xde sape nak kol huhuhu

aNiSa hANg tUaH said...

yeah.
lagu ni mmg best dan ceria2

alan said...

hyeee thanks for coming

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...