Followers

Monday, November 02, 2009

Tora Datang Lagi Dengan Entry Terbaru

http://www.emocutez.com

Hola Tora Datang Lagi


*sekadar iklan*

Dua tiga hari ni aku tak ada wat apa apapun. Just lepak chill dengan member. Nak turun KL malam malam rasa malas lak. Sebab tak tahu nak pusing mana dah. Minggu lepas dah lepak Uptown Cheras. Nak lepak Uptown je boring lak.


Masing masing buat muka sengal


Abang aku dengan member aku.


Awek ni lak sedara aku. Jangan pk bukan bukan. Kang aku terajang korang.


Perangai dia memang gila gila sikit. Tapi memang hapening kalau lepak dengan dia.

Rasa nak turun KL hari siang tapi boring lak member takde. Semua kerja, aku je dah pencen hua hua hua. Humm dah lama tak layan scene KLCC ngan BB...Tengok lah maybe esok atau lusa turun KL lah.

Sekarang boleh kata setiap hari hujan. Malam tadi hujan lebat gila. Terpaksa lepak kat mamak dekat 2 jam. Bukan tak boleh balik tapi parking kereta seberang jalan tu yang malas nak redah hujan.







Inilah awek yang nak tipu aku hari tu sampai tension rasa. Body sedap woo. Member aku tanya apesal tak "bawak" budak ni dulu. Nak "bawak" camne. Dah malam tu je aku jumpa dia. Tak sempat nak "bawak" dah. Kalau tak, dah settle "bil air" hahaha. *budak kecil sila baca dengan pengawasan ibu bapa*

http://www.emocutez.com

3 comments:

iEn said...

bil air ape tu.. laici ka? stroberi?? hahaha!

alan said...

bil air syabas hahaha

iEn said...

cet.. suka la tu huhu :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...