Followers

Sunday, April 05, 2009

Diana Danielle ? Ee Jijiknya

MyEm0.com

Aku tidak faham mengapa pelakon seorang ini *boleh dipanggil pelakon ke* mendapat keistimewaan berbanding orang lain.

Pelakon yang mutu lakonan macam hampas itu adalah Diana Danielle. Alahai bukan dia seorang je yang masuk kem PLKN itu. Ramai lagi remaja lain, malah sehingga ada yang mati semasa di dalam Kem PLKN. Takdepun kecoh kecoh sampai keluar 2 3 buah akhbar sejak semalam.



Apa masalah dia sampai masuk kem PLKNpun diberi publisiti? Apa bendalah mentaliti wartawan hiburan di negara ini. Takde cerita lain ke. Itu belum masuk lagi cerita gosip yang berbau fitnah.

Memang kelakar cara wartawan hiburan nak bagi nasihat pada artis. Segala cerita busuk artis disebut disiarkan didalam akhbar yang kononnya bertujuan untuk memberi pengajaran atau nasihat kepada artis terbabit.

Kalau dah kau hebohkan dalam akhbar, itu bukan lagi nak beri nasihat sebaliknya nak menjatuhkan maruah orang. kalau betul nak bagi nasihat, kau sepatutnya cakap terus kepada artis tersebut, dan dengan cara berhemah. Bukannya kasi heboh dalam akhbar.

Daripada melayan cerita fitnah wartawan hiburan, ada baiknya aku baca Hikayat Merong Mahawangsa. Ok bye semua

MyEm0.com

7 comments:

yunakira said...

betul tu raz.ntah hape2 ntah.citer pasal org die tu ntah betul ke tak.suke sangat jage tepi kain org.sekarang ni mane ade artis suke sangat pakai kain ni.takot kena jage ngan org laen je.kan kan kan?

nurain said...

ye2..aku juga setuju..

ape ke hea nye nak kepoh artis masok plkn.macam la dorang bagos sangat.kalo dorang primadona ke tahan la jugak. masalah dorang nak g atau x pun dikisahkan. macam xd news lain je~

p/s: balik ke layout asal?

Chempaka said...

Ha mmg pun... Muak dh tgk citer pasal dia dgn plkn ni... Wartawan pun same... Dah kekeringan idea la tu.

Princess Azi said...

femes sbb cantik
heh

m[i]era said...

wartawan tgh kekeringan idea tuh..
kihkihkih..

bosan!!

alan said...

humm korang kata wartawan takde idea, takde modal tapi mesti korang baca gak pasal artis kan kan kan hehehe.

banyak2 artis malaysia, budak diana ni lah paling aku tak gemar. tak taulah apesal hehehe.

sol said...

agree ngn azi. ala bio le..

aku chenta juliana evans WOOOOT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...