Followers

Saturday, January 17, 2009

Terima Kasih Chika

MyEm0.com

Tadi aku terima kad kawin cik chika. Simple tapi menarik. Aku nak post gambau kad dalam blog ni tapi camera aku tuh dah "mati" so very sorry. Terima kasih sebab sudi menjemput saya. Aikk guna perkataan ganti nama "saya"? Tak apalah itu sebagai tanda merendah diri dari aku.

Sebenarnya aku hanya mengguna perkataan "saya" kepada orang yang lebih tua, orang yang tak dikenali ataupun kepada perempuan. Kalau sesama geng, aku lebih selesa ber"kau aku".

Pendek entry aku kali ni. Aku sebenarnya tak tahu nak "carut" apa kat sini. Cuma kalau ada yang tak puas baca entry ni aku nasihatkan korang supaya baca dari entry first aku sekali. Kira kira yang bermula dari tahun 2004 tu. Ok chow..

MyEm0.com

3 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bla nak dapat kad kawin dari alan lak nih...

hehhee

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

alan said...

erkk ntah ler bila kita nak kawen hehehe

chika said...

alhamdulillah.
sampai pon kad tu.
Jemput menghadirkan diri ke majlis saya.
dengan slogan ; JANGAN PONTENG.

hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...