Followers

Friday, September 05, 2008

Sengal Sengal Ubi

Tetiba hari ini aku rasa cam semacam lak. Boleh dikatakan aku tidow je hari ni. Maybe disebabkan cuaca yang redum mata memandang membuatkan katil seolah olah memanggilku huhuhu

Dari hari pertama ramadhan, tetiba je aku rasa malas semacam. Rasa nak berherbinasi *betul ke ejaan aku ni* je sepanjang bulan ramadhan ni tapi aku pasrah aku bukanlah seekor beruang yang boleh tidow berbulan lamanya. Aku cuba nak aktifkan diri tapi tak tahulah kenapa aku still rasa kemalasan yang melampau.

Aku cuma aktif bila malam menjelang. Dah macam kelawar lak aku sekarang. Tapi aku tak adalah seperti seorang rakan aku yang boleh bermain game online sepanjang malam dan tidow sepanjang siang. Sesungguhnya aku tidak mampu berbuat demikian. Aku hanyalah insan yang lemah.

2 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

cuaca sejuk mmg besh tido.berhibernasi.hehehe

alan said...

tau xpe hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...