Followers

Sunday, September 07, 2008

Jum Shopping








Hari ini aku kuar jejalan jap. Sambil tu sempat shopping sikit. Sikit je tak banyak.

Dalam masa keluar merayap aku jumpa lak kawan kawan lama. Bermacam kisah silam diceritakan semula. Masing masing dah ada kerjaya sendiri. Cuma aku je yang masih mencari hala tuju hidup ni. Dan tadi aku cuma beli dua helai t shirt je. Lagipun memang trend aku beli time nak raya. Lepas ni tak beli dah setahun sampai raya tahun depan.

Minggu depan aku nak beli seluar dengan kasut lak. Sape nak belanja aku shopping leh ikut aku tau ^^"


1 comment:

narena's world said...

tu lauk berbuka ke nk wat kenduri?hek3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...