Followers

Thursday, August 28, 2008

Pening kepala aku

Tadi aku try wat expandable post summery. Tapi aku tak paham sgt code tuh. Puas aku try and error tapi last last aku surender gak malam ni. Aku dapat coding tu dari muncet.com.

Aku tengok sekarang ramai yang wat camtu. So aku tengok cam best lak benda ni. Sebab dia leh wat blog kita nampak kemas. Taklah berserabut dengan karangan yang berjela jela. Aku da pening kepala sekarang. Esok aku try lagi huhuhu...

5 comments:

Encik KhaL said...

jgn serender dulu
org2 polis xkan menyerah diri camtu je
hehehe..blog aku dulu pon camtu gak

iEn said...

lol... cube lagi.. sampai berjayaa okek? :p

alan said...

Semestinya aku cuba tapi aku nak kuar lepak dulu ngan budak aku..esok baru sambung huhuhu

Encik KhaL said...

ekceli aku pon guna code dari blog ien tu.

iEn said...

baru perasan blog Alan ni jenis classic, nanti guna untuk expandable Post untuk Classic atau kat Blogger Help

gud nait ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...